Ak Parti Milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay, Uşak İl Başkanı Mehmet Gün Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun başta olmak üzere Uşak'taki kurmay kadro Banaz'da idi.
Sabah saatlerinde Banaz'da organize edilen kahvaltıda Banaz ilçesindeki Ak Partililer ile bir araya gelen heyet kahvaltı sırasında katılımcılar ile sohbet imkanı buldu. Kısa birer konuşma yapan Milletvekilleri Altay ve Güneş daha sonra Partililerin dertlerini dinledi. Ak Parti'nin Önümüzdeki yerel seçimlere iyi hazırlanmak ve Banaz Belediyesini kazanmak gayesi ile teşkilatı diri tutmak istediği bu nedenle de Banaz'da bu tür organizasyonların sıklıkla yapılacağı kulislerde konuşulanlardan edindiğimiz bilgiler arasında.
Heyet, kahvaltıdan sonra Banaz İlçe Teşkilatı ile bir başka toplantı daha düzenledi. Heyet, daha sonra ilçede bir dizi temas ve ziyarette bulunmasının ardından Banaz'dan ayrıldı..
Ak Parti'liler Banaz'da Kahvaltıda Buluştu..
Ak Parti Uşak Milletvekilleri başta olmak üzere Uşak'taki kurmay kadrolar Banaz Teşkilatı ile kahvaltıda bir araya geldi.
02 Ocak 2012 Pazartesi 02:08

yeme içme işi oldumu ak partililer iyi toplanır mehmet akif boştu