Yerel seçimlere yaklaşık iki ay gibi kısa bir süre kala adaylarını netleştirme konusunda çalışmalarını sürdüren Ak Parti genel Merkezi, geçtiğimiz günlerde açıkladığı Belede Belediye Başkan Adaylarının ardından bugün de İlçe adaylarını netleştirdi.
Banaz’da halen Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve CHP’nin yeniden başkanlık için aday gösterdiği Tahsin Erdem’in yıpranmışlığından yararlanmayı düşünen Ak Parti, tercihini Zafer Arpacı’dan yana kullandı. Banaz’ın tanınmış ve saygın işadamlarından olan, öteden beri Banaz’da birçok sosyal ve kültürel etkinliğin içerisinde yer aldığı ve ekonomik destek sağladığı bilinen Zafer Arpacı ile Ak Parti, Banaz’da seçimleri zorlamayı düşünüyor.
Eşme’de ise; Eşme’nin en köklü ve en kalabalık ailelerinden olan ve geçtiğimiz dönem seçimleri az bir farkla kaybeden ancak 5 yıl boyunca yerel seçimleri kazanmak adına gayret verdiği bilinen Hacı Mustafa Çetin’i Eşme Belediye Başkanlığı için tercih eden Ak Parti, hayırsever ve başarılı işadamı olan ve çalışmalarıyla göz dolduran Hacı Mustafa Çetin ile, CHP Eşme teşkilatındaki iç karışıklıklardan ve Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım’ın hakkında konuşulan bir takım şaibelerden yararlanarak Eşme’de ipi göğüslemek istiyor.
Karahallılı olması hasebiyle ve çok sayıda iş adamı tarafından desteklenmesiyle de ismi öne çıkan emekli öğretmen Ali Topçu’yu tercih eden Ak Parti, uzun zamandır Karahallı’da bir çok hizmete öncülük eden ve Karahallı’da Şahin Abi olarak tanınan Şahin Erdoğan’ın da gönlünü etmek ve desteğini almak suretiyle Ali Topçu isminde karar kıldı. Mevcut Belediye Başkanının Karahallılı olmaması ve iki dönemdir Başkanlık görevinde bulunmasına rağmen Karahallı’da ciddi bir değişim ve gelişime vesile olmaması nedeniyle eleştirilen Belediye Başkanı’nı devirerek Karahallı’da Ak Parti bayrağını dalgalandırmak istiyor.
Sivaslı’da ise mevcut Belediye Başkanı Zafer Küçükgöl ve diğer aday adaylarının da ismi üzerinde ittifak ettiği Mahir Çatalgöl aday gösterildi. CHP adayının Özkan Yalım ile birlikte olmasından çekinen Sivaslı halkının Mahir Çatalgöl ismi etrafında toplanması bekleniyor.
Ulubey’de de Ziraat Mühendisi olan ve Ulubey’de uzun zamandır esnaflık yapan, Ulubey halkının saygı ve sevgisini kazanmasıyla ismi öne çıkan Ragıp Bayraktar, Ak Parti’nin Belediye Başkan adaylığı için tercih ettiği isim oldu. Görevde bulunduğu beş yıllık süre zarfında ne Ulubey Kanyonları ile ilgili ne de ilçe merkeziyle ilgili ciddi bir çalışma ortaya koymayan Ali Rıza Ada’nın karşısına aday olarak Ragıp Bayraktar’ı gösteren Ak Parti, Ulubey’de de seçimleri kazanmak istiyor.
Ak Parti'nin İlçelerdeki Belediye Başkan Adayları Belli Oldu!
30 Mart yerel seçimleri öncesinde tüm siyasi partilerde hareketlilik devam ederken, Ak Parti geçtiğimiz günlerde Belde adaylarını ilan etmiş ve İlçe adaylarının ise kısa bir süre içerisinde netleşeceği belirtilmişti. Nihayet beklenen açıklama yapıldı ve Ak Parti İlçe Belediye Başkan adaylarını da belirledi. İşte Ak Parti'nin 30 Mart yerel seçimleri için belirlediği İlçe Belediye Başkan Adayları...
31 Ocak 2014 Cuma 22:31

haci mustafa çetine başarilar artik eşmeni̇n ayağa kakma vakti̇di̇r