12 Haziran seçim çalışmalarına siyasi partiler aralıksız devam ediyor.. Propaganda faaliyetleri çerçevesinde basına kahvaltı veren Akparti li yöneticiler seçimde başarılı olmak için yaptıkları faaliyetlere değindi.
Akparti Milletvekili Mustafa Çetin İl Başkanı Mehmet Gün ve İl genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun İl Başkan Yardıımcısı Nurullah Cahan ve Parti Yönetiminin katıldığı kahvaltıda söz alan geçen dönemin Milletvekili ve bu dönem aday olmayan Mustafa Çetin Akparti iktidarı olarak yaptıkları icraatlara değindi.
Çetin ayrıca Uşak Üniversitesinin büyümesi ve gelişmesi için ellerinden gayreti sarf ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini söyledi.. Uşak'ın çevre yolu sorunun bir an önce çözüme kavuşturalacağını kaydeden Çetin; Memur atamalarının daha objektif kurallara bağlanacağını söyledi..
Akparti'nin Basına Verdiği Kahvaltıda Konuşan Mustafa Çetin İcraatlarını Anlattı..
Adalet ve Kalkınma Partisi Bugün Öğretmenevinde Basın Mensuplarına Kahvaltı Verdi..Kahvaltı Sırasında Söz Alan Akparti Milletvekili Mustafa Çetin Akparti Olarak Yaptıkları İcraatlara Değindi..
10 Haziran 2011 Cuma 18:15
Benim takip ettiklerim arasında burda "basın" diye bir şey yok "yandaş basına yemek ziyafeti" olmalıydı haberin başlığı.
Hani nerde tarafsız egemtvden temsilci yada usakhabermerkezinin sahipleri daha saymak isterdim ama ya ben kaçırdım yada başka tarafsız basın yok.