15 Mayıs 2011 tarihinde Başbakan Erdoğan'ın katılacağı Ak Parti Uşak mitinginde Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın rozet takarak Ak Parti'ye geçeceği günlerdir Uşak gündemini meşgul etmekteydi.
Oldukça yoğun biçimde konuşulan ve bazılarınca sanki kesin duyummuş gibi dillendirilen bu iddialar günlerdir Uşak halkının zihnini meşgul eden ve bir türlü cevap bulmayan soru işaretlerine sebep oluyordu.
Nihayet bugün Öz Ege TV'de katıldığı canlı yayında bu soruları cevaplayan Ali Erdoğan Ak Parti'ye katılıp katılmayacağı konusuna açıklık getirdi.
"Şu anda siyasi bir partiye girmeyi düşünmüyorum. Bu dönemi bağımsız olarak bitirmek niyetindeyim" şeklinde açıklama yaparak Ak Parti'ye geçmeyeceğini kamuoyuna duyurdu.
Uşak Haber Merkezi ekibi olarak tam genel seçimler öncesi çıkabilecek spekülasyonlar ve seçmenlerde oluşabilecek kafa karışıklığını önleyen, kamuoyunu rahatlatan bu açıklaması için Belediye Başkanımız Ali Erdoğan'a teşekkür ediyoruz.
Ali Erdoğan'dan Beklenen Açıklama Nihayet Geldi
Günlerdir konuşulan ve sitemiz köşe yazarlarından Vedat Orhan'ın da dile getirdiği Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan Ak Parti'ye geçecek şeklindeki dedikodulara katıldığı bir televizyon progamında açıklık getirdi.
15 Mayıs 2011 Pazar 01:12
sayın başkan yine kendine yakışanı yaptı.hiç kimse yeşillenmesin başkan nerede nasıl hareket edeceğini iyi bilir