.jpg)
CHP Uşak Teşkilatı dün yaptıkları etkinlikleri Güç Birliği yemeği ile sonlandırdı. Yemeğe; CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP uşak Milletvekili Dilek Yılmaz,CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan,İlçe Başkanı Filiz Bilen, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Afif Güvenir,Veteriner Hekimler Odası Başkanı Özgür Uğur, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri ve birçok sayıda partili katıldı.
CHP Grup Başkan Vekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin de katıldığı yemekte İnce bir konuşma da yaptı. Muharrem İnce "Biz çınar ağacıyız, bunlar su kabağı. Bu millet bunları bal kabağı zannetti, bunlar su kabağı çıktı. Böyle hatalar zaman zaman olur" dedi.
Uşak İl Başkanlığı'nın düzenlediği 'Türkiye Nereye Gidiyor' konulu panelinin ardından 'Güç Birliği' yemeğine katılan Muharrem İnce, Ak Parti'yi eleştirdi. Yemekteki konuşması sırasında garsonlardan servis yapmamalarını, partililerden de kendisini sessizce dinlemelerini isteyen İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenmek istediğini söyledi. İnce, şöyle dedi:
"Bak sana Uşak'tan sesleniyorum. Esad'ın canı cehenneme, Obama'nın canı cehenneme, senin de canın cehenneme. Ben, sana benzemem. Benim göbek bağım yok. Ben haram lokma yemedim, ağzım kokmuyor. Ben Atatürk'e, Cumhuriyet ve laikliğe inanıyorum. CHP ulu bir çınar. 'Geldiniz bir yılda bizi geçtiniz, kutluyorum sizi' dedim. 'Peki siz çınar ağacıyla kabağın hikayesini biliyor musunuz?' dedim. Çınar ağacının dibine bir kabak tohumu düşmüş. Kabak bir ayda çınarın boyuna erişmiş ve başlamış çınarla dalga geçmeye. Çınar da demiş ki, 'Hele bir kış gelsin, kırağı düşsün seni göreceğim.' Biz çınar ağacıyız, bunlar su kabağı. Bu millet bunları bal kabağı zannetti, bunlar su kabağı çıktı. Böyle hatalar zaman zaman olur."

.jpg)
BİR CHP'Lİ OLARAK YAZIYORUM:HALKIN TABANINA İNEMEZSEN,YEMEK TE RAKI İÇERSEN (NEYZEN TEVFİKTEN BAHSETMEYİN CAHİL DEĞİLİM),60 YAŞIN ÜZERİNE HİTAP EDERSEN,KENDİNİ CHP'Lİ GİBİ GÖRÜP KOLTUK PEŞİNDE KOŞARSAN,5 BELEDİYE MECLİS ÜYESİNE SÖZ GEÇİREMEZSEN,GENÇLİĞE SAHİP ÇIKMAZSAN,BİR ORAYI BİR BURAYI YÖNETMEYE KALKARSAN,VEKİL SEÇİMİNDE CHP'Lİ YEREL SEÇİMDE MHP'Lİ (ALİCİ) OLURSAN,3 YILDA 4 İL 4 İLÇE BAŞKANI DEĞİŞTİRİRSEN,İL BAŞKANLIĞINI BEĞENMEYİP VEKİLLİK İSTERSEN,VEKİL EŞİYİM DEMEYİP İL BAŞKANLIĞINA MÜDAHALE EDERSEN DAHA ÇOK MUHALEFET OLURUZ.SAYGILAR