Uşak'ın tüm ilçelerini, köylerini ve mahallelerini tek tek ziyaret edip seçmenlernin tümüne ulaşmayı hedefleyen MHP Uşak 3. Sıra Milletvekili Adayı Emine Yıldırım köyleri ziyaret ederek köy halkıyla buluşup sorunlarını dinlemeye ve çözüm önerileri ve projelerini anlatmaya devam etti.
İşkadını olma özelliğini iyi kullanan Yıldırım ile işi gereği daha önce tanışıp kaynaştığı Yeşildere Köyü sakinleri arasında zaman zaman samimi ve sıcak anlar yaşandı.
Özellikle kadınlar tarafından ilgiyle karşılanan Yıldırım, kadınlarla ilgili olan projeleri de anlattı. Emine Yıldırım, MHP'li olmadıklarını söyeleyen bu insanlarda "benim hatırım için bu kez MHP'yi deneyin" diyerek, tek tek söz aldı.
Yeşildere Köyünde Mehmet Altıner'in kızının cenazesine de katılarak taziyede bulunan Yıldırım taziye sonrasında köylüyle uzun uzun sohbet etme imkanı buldu. Daha sonra Çukurağıl Köyüne giden Emine Yıldırım ve beraberindekiler Çukurağıl köyü sakinlerinden de destek istediler.
Emine Yıldırım Yeşildere ve Çukurağıl Köylerini Ziyaret Etti
Emine Yıldırım beraberine MHP İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Avcı ve Merkez İlçe Yönetimini de alarak Yeşildere ve Çukurağıl köylerini ziyaret etti.
16 Mayıs 2011 Pazartesi 01:05

emne yıldırım ı bir MHP li olarak bu üstün ve gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum umarım başkalarıda ders alır ve daha çok çalışır..