Son günlerde siyaset dünyasının önemli isimlerine ev sahipliği yapan Uşak; pazar günü MHP Genel Merkez temsilcilerini ağırlayacak. Milliyetçi Hareket Partisi Araştırma-Strateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayan, Kütahya Milletvekili Alim Işık ve MYK Üyesi Mehmet Parsak pazar günü Uşak'a gelerek çözüm süreci ile ilgili açıklamalarda bulunacak.
ATAPARK Cafe&Restoran'daki kahvaltılı basın toplantısının ardından MHP Milletvekillleri, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık'ın Eşme'ye; MYK Üyesi Mehmet Parsak'ın Sivaslı'ya, Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayan'ın ise Banaz ilçesine ziyarette bulunacağı da edinilen bilgiler arasında.
MHP Genel Merkez Heyeti Uşak'a Geliyor!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayan, Kütahya Milletvekili Alim Işık ve MYK Üyesi Mehmet Parsak; pazar günü Uşak'a gelerek çözüm süreci ile ilgili açıklamada bulunacak.
12 Nisan 2013 Cuma 17:43

mhp halka sikayete gidecegine masanin bir tarafinda acaba neden oturmuyor madem yanlis buluyor masadan kacarakmi politika yapacaktir sagda solda sikayet ederek halki nereye sürüklemek istiyor seksenlerde sag sol sonra kürt türk yetmedimi yapilan kavgalar