Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Kuzgun’un İstifası Nedeniyle Boşalan Meclis ve Komisyon Üyeliklerine Yeni İsimler Seçildi!

Uşak Belediye Meclisi’nde Temmuz ayı olağan toplantılarının ilk gününde Ak Parti grubundan Ender Kuzgun’un istifa etmesi nedeniyle boşalan Meclis üyeliğine Salih Küçük getirilirken, boş kalan katip üyeliği ve komisyon üyelikleri için de bugün oylama yapıldı.

Uşak Belediye Meclisi’nde yaşanan istifayla birlikte boşalan komisyon üyeliklerine geçen yeni isimler belli oldu.

Belediye Meclis Temmuz ayı olağan toplantılarının üçüncü gününde gündemin ilave 7. ve ilave 8. Maddesinde Ender Kuzgun’un meclis üyeliğinden istifası nedeniyle boşalan katip ve komisyon üyeliği için yeni isimlerin seçilmesi konusu görüşüldü.

İlk olarak asil katip üyeliği seçimi yapılırken; gerçekleşen gizli oylamada Salih Küçük 20 oy alarak Meclis katip üyeliğine seçildi. Bu oylamanın arından Ak Parti grubunun komisyon üyeliği için önerdiği isimlerin oylamasına geçilirken; İmar Komisyonu’na Sedat Aydın, Kentsel Dönüşüm ve Eğitim, Kültür ve Gençlik Komisyonu’na Salih Küçük seçildi.
Yorumlar

Akp meclis üyeleri ..... 11 Yıl Önce

sayın nurullah bey bir önce ki videonuzda soruşturma alabileceklerini söylediniz ya orda şunu dedim çoktan haketti çoğu bile öyle şıpşak karelerde en önde olup el kaldır indirmekle olmuyor meclis üyeliği bir kenti yöneten ekip ... önemli bir icra olduğunu bilmeliler... i̇çlerinde çok azı iyidir sayılı peki ya diğerleri isim vermek istemiyorum ama herkes onları çok iyi biliyor koca balon olmaktan yüzlerine maskeler takmaktan nefsane hareket etmekten gerçekten yorulmadılar mı merak ediyorum ??? basılı açıklama yapsınlar, ender beyi çok yakınen tanımam ama gördüğüm kadar dürüst nazik biriydi peki ya diğerleri...??

Meclise 11 Yıl Önce

şahsen böyle bir yönetimle anılmak yerine istifa etmeyi yeğlerdim çoktan ve hakkın yanında durmaya gayret gösterirdim o yüzden soruşturulmayı hakettiler çoğu ki inşAllah ölede olur diyorum üzülerek ne yazık ki ....

Doğru olanı yapmış 11 Yıl Önce

ender kuzgun kardeşim, düzgün bir insandır yanlış yerde olduğunu anladı ve ayrıldı. inşAllah akp dende istifa edip, yuvaya geri dönüş yapar.

Daha Fazla Haber
Güncel
Özkan Yalım bir Mossad projesidir ve FETÖ artıkları ile siyasi ortaktır diyen Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu'nu doğrularcasına cezaevi ziyareti
Güncel
Gazeteci Erkan Çuhadar'dan dün ulusal basına beyanat veren CHP eski merkez ilçe başkanı Uğur Dümen'e destek gibi paylaşım
Güncel
Uşak’ta bonzai ve sentetik ecza operasyonu: 9 tutuklama
Güncel
Rengârenk Rontlar ve Şiirlerle Milli Egemenlik Şöleni
Yaşam
İstanbul Rent A Car Sektöründe Rekabet Kızışıyor
Yaşam
Cilt Bakımında Modern Yaklaşımlar: Işıltılı Bir Tenin Sırları
Güncel
CHP'nin sevilen isimlerinden eski ilçe başkanı Uğur Dümen: "Kemal Bey genel başkan olsa asla şikayetlerimize kulak tıkamazdı, bunlar da yaşanmazdı.
Teknoloji
Uluslararası Patent Sürecinde Bilmeniz Gereken Detaylar
Güncel
Yalım’cı değilmiş, partili imiş CHP Merkez İlçe Başkanı Ümit Akbel… Yersen tabi.
Güncel
Eşme Belediye Başkan Yardımcısı iken istifa eden Rüştü Salim Sarp, Yılmaz Tozan yolsuzluk iddialarına tatmin edici yanıt veremeyince görevinden istifa etmişti.