Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

TIR’ın Sıkıştırdığı Otomobil Refüje Çarparak Takla Attı! 2 Kişi Yaralandı!

Uşak’ta Mehmet Bozkuş Köprüsü yakınında TIR sürücüsünün otomobili sıkıştırması ve arkadan çarpması sonucu otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil sürücüsü önce refüje çarptı sonrada takla atarak durabildi. Kazada otomobildeki bulunan 2 kişi yaralandı.


Uşak’ta trafik yoğunluğu kazayı da beraberinde getirdi. Gün geçmiyor ki Uşak’ta üzücü bir kaza haberini sizlerle paylaşmak zorunda kalmayalım.

Kaza bugün saat 11:30’da Mehmet Bozkuş Köprüsü yakınında meydana geldi. Banaz istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Cemal Özdemir yönetimindeki 64 KK 701 plakalı otomobile arkadan gelen Hayri Koluçolak yönetimindeki  01 EAF 53 plakalı TIR önce otomobili sıkıştırdı sonra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Cemal Özdemir direksiyon hakimiyetini kaybederek önce refüje çarptı, ardından da takla attı. Otomobil  takla atarak ters halindeyken durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü Cemal Özdemir ve aynı araçta bulunan Asiye Naz yaralandı. Vatandaşlar durumu 112 Acil Servisine haber vermesiyle  kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıların ilk müdahalesinin ardından, Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğin kapanması sonucu araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. TIR sürücüsü Hayri Koluçolak ise emniyet güçleri tarafından alkol testi ve sorgusu alınmak üzere karakola götürüldü. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada yaralananlara acil şifalar dilerken, bu türden kazaların tekrarının yaşanmamasını temenni ediyor. Trafiğe çıkan sürücülerimizi daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.

HABER : RAMAZAN GÜNER / FOTO: MUHAMMED GÖLDELİ

https://www.youtube.com/embed/YkiiSWzZJHY
Yorumlar

Trafikteki vatandaş 10 Yıl Önce

tır şöförlerinin çoğu çok acamasız ve pisikopat böylelerini tırafikten men etmek lazım onların yüzünden birkaç defa bizde kaza atlattık

eşşekleri oturtmayacan direksiyona 10 Yıl Önce

insanlıktan nasibini almayanları direksiyona otutmayacan. kişilik sorunları olanları da vermeyecen ehliyet.

tırcı 10 Yıl Önce

otomobil süren ler tırcılara saygılı olsalar hiç bir sorun olmaz mesela 2 km geriden sellektör yaparlar sanki kendi ozel yolu

uşaklı 10 Yıl Önce

çanakkalede bi üst geçit gördüm 2 km sürüyo nerdeyse o kadar güzel ki hiç çıktığını anlamıyorsun. bu kamdur acilen düzeltilmeli.

kenan 10 Yıl Önce

şeridinizde efendi gibi gidin saygılı olalım kardeş...

Daha Fazla Haber
Güncel
Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu, hem AK Parti İl Başkanı’nın hem de CHP İl Başkanı’nın yüzüne karşı aynı şeyi söyledi. Peki, neydi o iki başkana da söylenen söz?
Yaşam
Ahşap Alüminyum Pencere: Modern ve Dayanıklı Çözümler
Teknoloji
Soft Ajans ile Dijitalde Güçlü Konumlanma ve Sürdürülebilir Büyüme
Güncel
Belediye'ye artık iş aramaya gelen bile yok; çünkü Hatice Terekeci Özkan'dan kimsenin umudu yok.
Yaşam
Hemodiyaliz Tedavisi Hakkında Hastaların En Çok Sorduğu Sorular
Yaşam
GOSB, TOSB ve Dilovası'na iki saatte forklift: Gebze'de sanayi bölgesi odaklı kiralama modeli
Güncel
Dem Parti Milletvekilinin Uşak'la sorunu ne acaba ki 81 il varken Uşak'ı diline doladı
Yaşam
Yerden Isıtma Straforu: Konforlu ve Verimli Isıtmanın Görünmez Kahramanı
Yaşam
Yıllık Araç Kiralama: İşletmeler İçin Uzun Vadeli Filo Çözümü
Güncel
Uşak Emniyeti'nden "Narko" Operasyonu: 15 Günde 14 Şüpheli Tutuklandı