Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak semalarındaki bu uçağın neden iniş yapamadığı belli oldu!

Sabah saatlerinde Uşak semalarında gezen ve bir türlü iniş yapamayarak halkta tedirginlik uyandıran uçağın neden iniş yapamadığı belli oldu. Sosyal paylaşım sitesinde Uşaklılar bu konuyu konuşurken ve haber merkezimize ulaşan telefon ve mesajlar bir hayli fazlaydı.



Özel bir havayolu şirketine ait olan bu sabah saat 08:00 sularında başlayarak Uşak'ın tepesinde dolaşmaya başlayan ve bir türlü inmeyen uçak neredeyse tüm Uşaklıların ilgisini üzerine topladı. Sosyal medya hesaplarında, Uşaklılar tedirginliklerini ve uçak ile ilgili meraklarını dile getiren paylaşımlarda bulundu.

Edinilen bilgiye göre Atlas Jet firmasına ait olan bu uçağın pilot eğitim uçağı olduğu ve yolcu taşımadığı; halkı tedirgin edecek herhangi bir durum olmadığı öğrenildi. Eğitim nedeniyle gerçekleştirilen uçuşun akşam saatlerine kadar da devam edileceği edinilen bilgiler arasında... Ayrıca Atlas Jet yetkililerinin ifadesine göre de herhangi bir sorun olmadığı; ki firmanın Uşak seferi olmadığı da söylendi.

Eğitim amaçlı olduğunu öğrenen vatandaşlar da böyle bir durumun neden daha önce halka açıklanmadığı yönünde tepkiler verdi.
Yorumlar

İKMALETTİN YARDAN 10 Yıl Önce

endişelendik ama olsun sonuçta vatandaşız biz. vurun

Ali Rıza YUMAK 10 Yıl Önce

eği̇ti̇m yapacak başka yermi̇ bulamadiniz. ne di̇yeyi̇ym si̇ze ben şi̇mdi̇.

Eğitim 10 Yıl Önce

her eğitim halka bildirilecek olsa hergün pekçok şehirde sürekli anons yapmak lazım. hiç mi işiniz yok sizin hemen panik butonuna basıyonuz yani!!!

salağız ya yedik bizde 10 Yıl Önce

nasıl olsa halk inanır uydurun gitsin.halk sormazki şehrin üzerinimi bulmuşlar eğitim yapacak

Mert Cesur 10 Yıl Önce

bence uçak kaçırıldıda halk ayaklanmasın diye bizi kandırıolar olamazmı yani

Daha Fazla Haber
Güncel
Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu, hem AK Parti İl Başkanı’nın hem de CHP İl Başkanı’nın yüzüne karşı aynı şeyi söyledi. Peki, neydi o iki başkana da söylenen söz?
Yaşam
Ahşap Alüminyum Pencere: Modern ve Dayanıklı Çözümler
Teknoloji
Soft Ajans ile Dijitalde Güçlü Konumlanma ve Sürdürülebilir Büyüme
Güncel
Belediye'ye artık iş aramaya gelen bile yok; çünkü Hatice Terekeci Özkan'dan kimsenin umudu yok.
Yaşam
Hemodiyaliz Tedavisi Hakkında Hastaların En Çok Sorduğu Sorular
Yaşam
GOSB, TOSB ve Dilovası'na iki saatte forklift: Gebze'de sanayi bölgesi odaklı kiralama modeli
Güncel
Dem Parti Milletvekilinin Uşak'la sorunu ne acaba ki 81 il varken Uşak'ı diline doladı
Yaşam
Yerden Isıtma Straforu: Konforlu ve Verimli Isıtmanın Görünmez Kahramanı
Yaşam
Yıllık Araç Kiralama: İşletmeler İçin Uzun Vadeli Filo Çözümü
Güncel
Uşak Emniyeti'nden "Narko" Operasyonu: 15 Günde 14 Şüpheli Tutuklandı