Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşaklı Siyasilerin Başaramadığını Aşigolar Başardı!

Uşaksportif Basketbol Takımının Beko Basketbol ligine çıkması ile Uşak'ta ihtiyaç olan yeni Spor Salonu Aşigolar sayesinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a iletildi. Sosyal medya da bir anda başlayan kampanya ya Suat Kılıç'tan cevap gecikmedi.

Uşak'ta her  konuda gündeme gelen yatırımlar bu sefer sporla gündeme oturdu. Uşaklı bir grup spor severin sosyal medya üzerinden başlattığı #Uşakasalonistiyoruz tweeti bir anda çığ gibi büyüyerek sosyal medyada geniş yer buldu.

Aşigolar'ın yanı sıra bir çok spor sayfası ve taraftar grubunun de destek vermesiyle  Gençlik ve Spor Bakanı Suat KILIÇ yine sosyal medya'dan Uşaklıların spor salonu isteğine cevap verdi.

Geçtiğimiz aylar Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Uşak'a ziyaret etmiş ziyaretin ardından Uşaklı spor severler tarafından  ''Yatırımlar için gerekli sözler alınamadı. Uşak'ın yeni bir stat ve salona ihtiyacı var'' denilerek eleştirilerde bulunmuştu.

Yapılan Kampanya çalışmasına sık sık etiketlenen Uşak Milletvekillerinin olaya sessiz kalması gözlerden kaçmadı.

Dün sosyal medya da gerçekleştirilen  organizasyonla Spor Bakanı Kılıç'ta 2014 yatırımlarında Uşak'a Spor Salonu için söz alan Aşigolar büyük sevinç yaşarken atılan tweetlerde ''Uşaklı siyasetcilerin yapamadığını Aşigolar başardı'' denilerek Uşaklı Spor severlere destek verildi.




Yorumlar

vatandaş 13 Yıl Önce

serhat eren kamuoyu oluşturması ve çagrısı sonuç verdi.haberin başlıgı olmalıydı.kampahyayı başlatan eren ldi. ali erdogan a desdek için haber yapmlşsınız. aslında olayda ali erdugan en büyük eleşyri var ama haberinizde yok.

israfil yücetepe 13 Yıl Önce

trabzon ve galatasaraya oluk oluk para akıtan devletin, uşak gibi gelişen, umut vadeden takımlara cevabı bu mu? yazık!

uşaklı 13 Yıl Önce

arkadaşlara teşekkür ediyoruz tüm uşak böyle siyatçilere karşı

uşak64 13 Yıl Önce

arkadaşlar sadece bununla yetinmyelim ne olur kıyaslayalım etraftaki illere yapılanlarla bizim şehrimize yapılanları irademizi ortaya koyalım devlet güçlüyken para varken pastadan alamadığımız hakkımız olanları isteyip alalım siyasilere kalırsak yandık maaşını alıp yatsın bizim vekiller ama biz sadece spor salonu yada statlada yetinmeyelim ne olur halkı bilinçlendirelimki uşağımız gelişsin layık olduğu ve şimdiye kadar alamadığını alalım .. böyle yapmassak elimziden havalanını aldıkları gibi herşeyimizi denizli afyon kütahyaya kaptıracaz uyann uşak hakkımızı isteyelim

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak’ta Eş Zamanlı Narkotik Operasyonu: 6 Gözaltı
Güncel
Telefonlarına 5 Gündür Cevap Vermiyordu: Öğretim Görevlisi Evinde Ölü Bulundu
Yaşam
Etiket Bastırma: Doğru Malzeme, Doğru Üretici ve Maksimum Kalite Rehberi
Güncel
Anahtar Parti Uşak İl Başkanı, okullarda şiddetin önlenmesi adına çözüm önerisi de sunarak şiddete tepki gösterdi.
Yaşam
Altın Küpe Seçim Rehberi: Yüz Şeklinden Günlük Stile Zarafetin Sırları
Güncel
Ak Parti İl Başkanı Himmet Yaşar'ın yeğeni Sude Gelen elim bir kazada hayatını kaybetti
Güncel
Uşak'ta ikinci ve üçüncü dalganın olacağını soruşturmayı yürüten başsavcı söylüyor ya, CHP ne önlem alıyor?
Teknoloji
2026'nın En İyi SEO Firmaları: Türkiye İlk 10
Güncel
Yılmaz Tozan hakkında bomba iddialar ile suç duyurusu
Güncel
AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Bayer ve Nafiz Mıdık, CHP'li rakiplerine fark attı.