Uşak'ta meydana gelen ve kanlı biten kavga olaylarına bu sabah saatlerinde bir yenisi daha eklendi. Eşme'de bir eğlence merkezinde meydana gelen kavgada bıçaklanarak yaralanan bir kişi hayatını kaybetti.
Olay bu sabah saatlerinde Eşme'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Eşme Yeşilkavak Yolu üzerinde bulunan Karadere mevkiinde bulunan bir eğlence merkezinden çıkan Halil Bayram (33) ile S.A. (63) arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Çıkan kavganın büyümesiyle arabasından aldığı bıçakla Halil Bayramı bıçaklayan S.A., Bayram'ı yaraladı. Yaralanan Bayram, olayın ardından sağlık kuruluşuna kaldırıldı.
Eşme'deki ilk müdahalesinin ardından Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halil Bayram, yarasının ağır olması nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bayram'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Eğlence Merkezi Çıkışındaki Kavga Kanlı Bitti! 1 Ölü!
Eğlence Merkezi Çıkışındaki Kavga Kanlı Bitti! 1 Ölü!
Uşak Haber Merkezi EditorEşme Yeşilkavak Yolu, Karadere Mevkii'nde bulunan bir eğlence merkezinde bugün sabah 5 sularında çıkan kavgada bıçaklanıp ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan bir kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Yorumlar
teberen 12 Yıl Önce
eğlence merkezi dediğiniz gazino filan mı? öyleyse testi meselesidir.
olan çocuklara olmuş 12 Yıl Önce
allah rahmet eylesin ancak bir anlık sinir ile olan yine çocuklara olmuş. babasız büyüyecek 3 çocuk. ne olurdu evinizde otursaydınız, ne olurdu o adamı bıçaklamasaydınız, ne oldu yani, eğlendiniz mi bari eşme nin eğlence merkezinde
elazigli 12 Yıl Önce
Kimin testi kimin su olduğu bilinmez.vefat eden kişi herkesin yardimina koşan biriydi.Allah bilir
elazigli 12 Yıl Önce
Hem Rabbimin verdiği cani almak kimin haddine.diyelim ki testi meselesi peki gerisinde biraktiklari ne meselesi sorarim size.lutfen yorum yaparken daha sağ duyulu olalim.
GAZİNO 12 Yıl Önce
yeri̇nde tespi̇t