Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Eşme de Öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulunda Yangın Çıktı.

UŞAK'ın Eşme İlçesi'nde öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu'nun kazan dairesinde çıkan yangına itfaiyenin erken müdahalesi faciayı önledi.

YANGINA ERKEN MÜDAHALE FACİAYI ÖNLEDİ

UŞAK'ın Eşme İlçesi'nde öğretmen Ali Baykal İlköğretim Okulu'nun kazan dairesinde çıkan yangına itfaiyenin erken müdahalesi faciayı önledi.

Kemer Mahallesi'nde bulunan ilköğretim okulunun kazan dairesinde bugün saat 10.00'da henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Okulun bahçesindeki bankta oturan iki öğrencinin öğretmenlerine haber vermesi üzerine hemen itfaiye arandı. Bu sırada öğretmenlerin deneme sınavı yaptıkları 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencileri binadan tahliye edildi. Hemen olay yerine gelen itfaiye ekipleri, fuel oil ile çalışan kazana müdahale ederek, yangını söndürdü. Soğutma çalışmasına geçen ekipler, olası bir faciayı önledi.

Eşme Kaymakamı Ömer Sağlam ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Ertem, çalışmaları yakından izledi. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, Kaymakam Sağlam öğrencilerin mağdur olmaması için kalorifer sisteminin bir an önce yenilenmesi talimatını verdi.













Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Ankara'da Araç Kiralama
Teknoloji
Huawei Cihazlarınızda Güvenilir Tamir Hizmeti
Yaşam
Bursa’da Sağlam Hukuki Destek
Sağlık
Ebeveynlerin Rehberi: Çocuklarda Diş Teli Tedavisine Ne Zaman Başlanmalı?
Yaşam
Evlerde Aniden Gelişen Tesisat Sorunlarına Kalıcı ve Hızlı Çözümler
Güncel
CHP yönetimi süreci doğru yönetemedi ve Uşak örgütünü görevden alıp yenisini atamakta çok gecikti.
Yaşam
Kapı Kart Okuyucu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Yaşam
Helikopter Kiralama İle Transfer Ve Turistik Gezi Seçenekleri
Yaşam
Kimlik Fotoğrafı Çekiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Teknoloji
Neue Schutzsysteme Begeistern Eigentümer: Terrassen Abdichtung Salzburg Wird Zum Trend