Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Akparti Kadın Kolları nın Bir Fabrikayı Ziyaretinde Yaşanan İlginç Diyalog.

Uşak Akparti Kadın Kollarının Hazim Sesli nin Fabrikasını Ziyareti Sırasında Kadın Kolları Üyesi Bir Kadının Hazim Sesli ye Sorduğu Bir Soru Sıcak Ortamda Birden Soğuk Rüzgarlar Esmesine Sebep Oldu.

Geçtiğimiz günlerde Uşak Akparti Kadın Kolları Akparti Milletvekili Aday Adayı Hazim Sesli nin Fabrikasına ziyarette bulundu.. Akparti Kadın Kollarının Organize Sanayi de bulunan Sesli Battaniye fabrikasını ziyareti genelde sıcak bir atmosferde geçti.. Kadın Kollarına kahvaltı ikram edilen ziyarette ziyaretçilere Fabrika dolaştırıldı sohbetler edildi. Ziyaretin sonunda ise kadın kolları  üyelerine birer battaniye hediye edildi..

 Kadın Kollarının ziyareti esnasında ziyaretçi kadınlardan bir tanesi ismini şimdi açıklamadığımız fakat gerekirse açıklayabileceğimiz bir hanımefendi Hazim Sesli ye şu soruyu yöneltti.

 Hazim Bey biz geçtiğimiz 2009 Yerel Seçimlerinde yine seçim çalışmaları çerçevesinde Organize Sanayi bölgesinde dönemin Akparitli  belediye başkanı ve yine Akparti belediye başkan adayı Mesut Apaydın a destek olmak gayesi ile çalışmalar yaptık.. Bu çalışmlar sırasında bir çok fabrikayı ziyarette bulunduk. Sizin fabrikanızı da o zaman bu çalışmalar çerçevesinde ziyaret etmek istediğimizde müsade edilmemişti.. 2009 yerel seçimlerinde Akparti kadın kollarının fabrikanızı ziyaret etmesine izin verilmezken bu gün ne değiştide 2011 genel seçimleri öncesi bize fabrikanızın kapılarını açtınız?

Bu soru sorulur sorulmaz esen soğuk hava hemen hissedildi tabi. Hazim Sesli bu soruya cevaben Fabrikamız o gün için müsait değilmiştir hanımefendi yoksa neden açmayalım Akparti kadın kollarına kapımız her zaman açıktır şeklinde cevapladı..

Soruyu soran kadının ama o zaman için bize randevuda verilmedi açıklama da yapılmadı şimdi ne değiştide Akparti kadın kolları bu itibarı görüyor şeklinde soruda ısrar etmesi üzerine Hazim Sesli Seni kimin konuşturduğunu biliyorum diyerek konuyu kapattırıyor..

 Bu ilginç anektodu bizimle paylaşan Akparti kadın kolları üyesi başka bir bayan biz soruyu soran bayanı da aradık ve bu konuyu doğrulattık..

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Gıdı Estetiği ile Sizde Belirgin Hatlara Sahip Olun
Güncel
YAŞAR AKAR İLKOKUL ÖĞRENCSİ TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI
Teknoloji
Yabancı Dizi İzleme Keyfi
Güncel
Hani adalet? Bunca haksızlık neden yaşanıyor? Neden aç uyuyan çocuklar var? Neden bu savaş ve gözyaşı?
Güncel
TÜBİTAK Bölge Finallerinde Uşaklı Öğrencilerin Hazırladığı 8 Projenin 6’sı Ödül Aldı.
Yaşam
Uçucu Lavanta Yağı Nedir?
Eğitim-Öğretim
Zihnini Özgürleştir, Yoluna Odaklan: Uşak Üniversitesi Öğrencilerinden Sınav Stresine Müzikli Destek!
Eğitim-Öğretim
Sınav Döneminde Olan Öğrenciler Meditasyon ile Zihnini Özgürleştirip Yoluna Odaklanıyor
Genel
EĞİTİM İŞ UŞAK ŞUBE BAŞKANI ERCAN UZUN, TEKRAR ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI
Güncel
Besim Atalay Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Müthiş Piyano Performansı