Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nca yapılan 2014 yılı adli ve idariYaz kararnamesi neticesinde Uşak'taki bazı savcıların görev yeri değişirken yeni hakim ve savcılardan da Uşak'a atananlar oldu.
Yapılan yeni atamalar neticesinde; İzmir Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten Mustafa Gökgöz Uşak Cumhuriyet Savcılığı'na, Samsun Cumhuriyet Savcılığı görevini yürüten Çınar Say Uşak Cumhuriyet Savcılığı'na, Midyat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'nı yürüten Sezgin Güverçin Uşak Hakimliği'ne, Pınarbaşı Hakimi Hülya Yeşiller Eşme Hakimliği'ne, Kızıltepe Hakimi Başak Pektaş Sivaslı Hakimliği'ne, Erzincan Hakimi Merve Oktay Sivaslı Hakimliği'ne, Batman Cumhuriyet Savcısı Alperek Pektaş, Sivaslı Cumhuriyet Savcılığı'na atandı.
Uşak'ta görev yapan Cumhuriyet Savcılarından ise Bahadır Sakaoğlu Kars Cumhuriyet Savcılığı'na, Sabri Çelik İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na, Tolgahan Öztoprak Polatlı Cumhuriyet Savcılığı'na, Banaz Cumhuriyet Savcısı Ali Çatal Didim Cumhuriyet Savcılığı'na, Sivaslı Hakimi Semra Özten Aslan Eğil Hakimliği'ne, Sivaslı Hakimi Hatice Öztoprak Yargıtay Tetkik Hakimliği'ne, Eşme Hakimi Basri Alagöz Bozdoğan Hakimliği'ne, Eşme Hakimi Soner Ulu Geyve Hakimliği'ne atanan isimler oldu.
Konuyla ilgili olarak HSYK Birinci Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada;
"2014 yılı adli ve idari yargı ana kararnameleri, meslektaşlarımızın eşlerinin atamaları ve çocuklarının öğrenim durumlarını planlayabilmeleri amacıyla, kararname takvimine uygun olarak ilan edilen tarihten iki gün daha erken açıklanmıştır. Kararname sonrası adli ve idari yargıda boş kalan kadrolara 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan kur'a kararnameleri ile atamalar yapılacaktır.
Uşak Haber Merkezi ekibi olarak yapılan atamaların ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını temenni ediyor; hakim ve savcılarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.