İscehisar'da B.A. İsimli Zanlı üç kişiyi öldürdü. Öldürülenlerden birisinin eşi de Ak Parti'de halen Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten kendisi de İlimiz Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından olan İlhan Hayran'ın kardeşi Avukat Hüseyin Burhan Hayran olduğu öğrenildi.
Afyon'da fırıncılık yapan bir esnaf daha önce bir işçisinin ölümüne sebebiyet vermek suçlaması ile hapse girdi. Hapisten çıktıktan sonra çeşitli olaylardan sorumlu tuttuğu Belediye Başkan vekili ile vekilin babasını öldürdü. Aynı şahıs daha sonra başkan vekilinin avukatını silahla vurarak öldürdü. Zanlı B.A, bugün polis tarafından yakalandı.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Cinayetin ardından işçileri olması nedeniyle ölen işçinin ailesine avukat tutup haklarını aramalarını sağlayan Seydi Aşkın ile babası Mustafa Aşkın, Afyonkarahisar’da Avukatlık yapan Hüseyin Burhan Hayran ile anlaştı.







haberi okuyunca inanamadım çok üzüldüm başın sağolsun müdürüm ...