Uşak'lı tır şoförü Burdur'da kazaya karıştı.. Öğrenci servisi ile tırın çarpıştığı kazada iki öğrencinin yaralandığı öğrenildi.
Burdur'dan Tefenni ilçesi yönüne doğru giden İbrahim Atak yönetimindeki 64 SE 807 Plakalı tır ile aynı istikamette giden 15 C 0075 Plakalı Burdur Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıdığı öğrenilen bir servis minibüsü çarpıştı.
Kaza sırasında servis minibüsünde bulunan öğrencilerden iki tanesi yaralı olarak kaldırıldıkları Burdur Devlet Hastanesinde tedavi altın alındı. Yaralı öğrencilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Şoförü Uşak'lı Olan Tır Öğrenci Servisi İle Çarpıştı..
İbrahim Atak'ın Kullandığı 64 SE 807 Plakalı Tır Burdur Tefenni Karayolunda aynı yönde giden 15 C 0075 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı..
29 Kasım 2011 Salı 02:59
