Uşakta uzun yıllar İl Milli Eğitim Müdürlüğü de yapan şehrimizin sevilen bürokratı Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin şahsi sosyal medya hesabından bir paylaşım da bulunarak Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. Yılı münasebeti ile bir bayram mesajı yayımladı.
Yaptığı bütün paylaşımlar da olduğu gibi gerek milli eğitim personeli ve öğretmen camiasından ve gerekse şehrimizde edindiği geniş sosyal çevreden çok ilgi gördüğünü gözlemlediğimiz, bahse konu paylaşım da bir hayli ilgi gördü ve altına hayli yorum da geldi. Cumhuriyetin 10. Yılı kutlamaları esnasında kuvva-i milliye ateşinin yandığı Aşıklar Şehri Uşak'ta çekilen "Cumhuriyeti biz böyle kazandık" isimli fotoğrafı paylaşımında kullanan İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin okuyana işte Cumhuriyetin vefalı öğretmeni dedirtecek güzellik de haber yapmaya değer bir metin ile kutladı Cumhuriyet Bayramını bizde kendisinin haberi de olmaksızın bu güzel paylaşımı haberleştirme kararı aldık umarız dengesine zarar vermeyiz. Çünkü biz onu çok sevdik seviyor sayıyoruz bütün Uşak halkı gibi.
Kendisine de bu anlamlı paylaşım için başta Uşak Haber Merkezi imtiyaz sahibi Gazeteci Erkan Çuhadar ve editörümüz Ramazan Yıldız olmak üzere çok teşekkür ediyoruz. Ne mutlu bu şehre ki paylaşım da kaleme alınan duygu ve düşüncelere sahip, samimiyetinden kuşku olunmayan bürokratlar görev yapmış.
Bülent Şahin’in bahse konu paylaşımı;