2014-2015 yılı liseler arası Genç Bayanlar Voleybol İl Şampiyonasında yapılan müsabakalardan birinci olarak kupa almaya hak kazanan Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Takımı bugün düzenlenen karne töreninde kazandıkları kupayı okulun müdürlüğüne yeni atanan Mustafa Kula'ya takdim ettiler.
Yeni okul müdürü Mustafa Kula da şampiyon voleybolcularını onur belgesi ile ödüllendirdi. Genç Bayanlar Voleybol müsabakalarında, Ağaoğlu, Necati Özen, Ayşe Ana Liselerini setlerde 3-0, Orhan Dengiz ve Banaz Çok Programlı Lisesini setlerde 3-1 lik bir skorla yenerek Uşak İl Şampiyonluğunu hak ettiler.
Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı'nı maçlara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Yalçın, okul yönetiminden ve okul öğretmenlerinden Karadır'a, Cüneyt Gökmen'e, Dolunay Atasoy'a ve özellikle Okulun Müdür Yardımcısı Seniye Fulya Kabar'a, kendilerine her zaman destek verdiklerinden dolayı teşekkür etti.
Uşak Liseler Arası Genç Bayanlar Voleybol İl Birincisi Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 15-19 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Ege Bölgesi Şampiyonasında Uşak İlini temsil edecekler.
Biz de Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Genç Bayanlar Voleybol Ege Bölgesi Şampiyonası'nda İlimizi temsil edecek olan Uşak Mesleki ve TEknik Anadolu Lisesine başarılar dileriz.
Haber - Foto: Halil Çavuşoğlu
Şampiyon Voleybolcular Yeni Müdürlerini Kupayla Karşıladı!
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının yarı yıl tatiline girmesi ve öğrencilerin karne heyecanı yaşamasıyla birlikte Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Genç Bayanlar Voleybol Takımı ile ayrı bir heyecan daha yaşadı.
23 Ocak 2015 Cuma 18:40