Uşak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM ekiplerinin kaçak sigara sevkiyatı operasyonu sonucunda 33 bin paket bandrolsüz ve kaça olduğu tespit edilen sigara ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Müdürlüğümüz, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Anayasamızda yazılı hak ve hürriyetleri korumak, her türlü kaçakçılığı men ve takip etmek, uyuşturucu madde ticareti ve sevkiyatını önlemek amacıyla yapılan çalışmalarda;
İdaresini B.Y. (27) isimli şahsın yaptığı özel bir kargo şirketine ait kamyondan değişik markalarda, bandrolsüz ve kaçak olduğu tespit edilen 33 bin paket sigara ele geçirilmiş ve sürücüsü B.Y. ile ilgili gerekli adli işlemler yapılmaya başlanmıştır.
Dünya’ da her yıl artan madde bağımlılığı ülkemizde de büyük bir sorun ve toplumsal bir yara haline gelmektedir."








Vatan Partisi. TÜRKİYE'NİN EN İYİ ADAY KADROSU Mustafa Kemal'in askerleri, Cumhuriyet değerlerinin yılmaz savunucuları, oyum VATAN PARTİSİNE