İzmir 112 acil servisine ait bir ambulans geçtiğimiz günlerde Van’da yaşanan depremin ardından görevli olarak deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı..
Kayseri ilimizin Pınarbaşı ilçesine bağlı Kızılçevik köyü yakınlarında yoldaki buzlanma sebebi ile sürücüsü Sezgin Kaya’nın kontrolunden çıkan ambulans devrildi. Kazada ambulans şoförü 42 yaşındaki Sezgin Kaya hayatını kaybederken yanında bulunan sağlık görevlisi İbrahim Coşkun, yaralı olarak Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesi acil servisine getirildi.
İbrahim Coşkun’a ilk müdahalenin acil serviste yapıldığı ve yatışının yapılarak tedavisinin aynı hastanede halen devam ettiği öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Sezgin Kaya’nın Uşak’ın Eşme İlçesine bağlı Kıran köyünden olduğu öğrenildi. Cenazesi Eşme’de yaşayan ailesine teslim edilen Kaya’nın, bugün köyünde toprağa verilmesi bekleniyor.
Uşak Haber Merkezi ekibi olarak görev şehidi Sezgin Kaya’ya Allah’tan Rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz..