Uşak Üniversitesi'nde 2014-2015 dönemi mezun öğrencileri ve ailelerinin mezuniyet coşkusu yaşandı. 1 Eylül Stadyu'munda düzenlenen mezuniyet törenine Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Uşak Üniversitesi Rektörü Sait Çelik, Ak Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Rektör Yardımcıları, öğrenci aileleri, akademisyenler ve üniversite idari personeli de katıldı.
Çelik'in konuşmasının ardından alanlarında derece yapan öğrenciler ödüllendirilirken; mezuniyet pastası kesimin ardından binlerce öğrencileri mezuniyet kepleri hayallerine ulaşmak için havalandırdı. Öğrencilerin bu coşku ve heyecanına aileleri de ortak oldu.








sınavların ortasında mükemmel bir zamanlama yaparak diploma töreni düzenleyen ekibi kutluyorum. kimin geçip kimin kaldığı belli olmayan bir tarih. bunu haftaya yapsaydınız da aileler geri dönerken evlatlarını da yanlarında götürseler olmuyor muydu? gerçekten zamanlama büyük bir zeka örneği